"Тимошенко і Янукович - це дві проблеми одного ґатунку. Це два чоботи з однієї пари", - третій зайвий не змовчав

Віктор Ющенко, напевно, волів би взагалі не згадувати про свою колишню соратницю, але "із пісні слова не викинеш".

Віктор Ющенко. Фото: Україна молода.

Колишні прем'єр Юлія Тимошенко і президент Віктор Янукович є "чоботами одної пари". Про це сказав третій президент Віктор Ющенко в інтерв'ю журналістам, передають Патріоти України.

На запитання журналіста, чому Ющенко не підтримав Тимошенко у 2010-у, коли та була суперником Януковича на президентських виборах, він відповів: "А за що підтримувати Тимошенко? Тимошенко і Янукович - це дві проблеми одного ґатунку. Це два чоботи з однієї пари".

"Це була моя позиція тоді і є зараз. Я вчинив так, як міг вчинити громадянин України. Я не вважав, що Янукович - це план для України. Як і Тимошенко - не план для України. У чому моя провина? Я, як людина, виборець мав право і залишаюся в такій позиції", - додав Ющенко.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...