"Тиша" по-донбаськи: Українські військові зазнали втрат у Зайцевому, - Роман Бочкала

25 вересня бойовики на Донеччині обстріляли зі 120-мм міномета позиції українських військових у Зайцевому.

Журналіст повідомив про втрати серед українських військових у Зайцевому. Фото: kievvlast.com.ua.

В результаті обстрілу загинув один боєць АТО, двоє отримали поранення. Про це пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

"У Зайцевому хлопці отямлюються після вчорашніх втрат. Нарешті вийшли на зв'язок. Міна 120 мм прилетіла прямо у позицію. Один боєць загинув на місці, двоє поранені", - йдеться у його повідомленні.

Журналіст розповів, що один з них досить важкий. "Не буду називати підрозділ, бо далі будуть цифри. Хлопці воюють вже півроку. У підрозділі було 22 людини. Залишилося 6. Решта - загинули або виведені з ладу через поранення", - написав Бочкала.


Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...