У 15 (!) разів менша за Україну Данія надасть десятки мільйонів євро допомоги (відео)

Гроші підуть на підтримку реформ у сферах децентралізації і боротьби з корупцією.

П.Порошенко і Л.Расмуссен. Фото: 24 Канал.

Україна отримає 65 мільйонів євро допомоги від Данії. Про це під час візиту до Данії Петра Порошенка заявив прем'єр-міністр країни Ларс Лекке Расмуссен, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Також Україна і Данія домовилися про посилення співпраці у енергетичній сфері і підписали відповідний меморандум. Його мета розвиток в Україні ринку поновлюваних джерел енергії.

"Я можу запевнити Вас, що ми й надалі продовжуватимемо підтримувати реформи в Україні. Особливо, у сферах прав людини, децентралізації, боротьби з корупцією, економіки та енергоефективності", – заявив прем'єр-міністр Данії Расмуссен.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...