У Бельгії знайдено вбитим головного аудитора НАТО

Тіло головного аудитора Північноатлантичного альянсу Іва Шанделона, який займався питаннями протидії фінансуванню тероризму, виявлено в бельгійському місті Андені.

Головного аудитора НАТО знайшли в Бельгії зі смертельним кульовим пораненням. Фото: Вести.

У бельгійському Андені знайшли тіло головного аудитора Північноатлантичного альянсу Іва Шанделона, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними деяких бельгійських ЗМІ, чиновник, ймовірно, застрелився. Однак родина Шанделона цю версію категорично відкидає.

Тіло чоловіка виявили в 140 кілометрах від місця його роботи і в 100 кілометрах від міста Ленс, де він проживав.

Зауважимо, що поряд з тілом лежала незареєстрована зброя, яку він зазвичай тримав в бардачку і з якої був зроблений постріл в голову. Сам аудитор володів трьома видами зареєстрованої зброї.

За даними західної преси, Шанделон займався, зокрема, питаннями протидії фінансуванню тероризму. При цьому люди з його оточення розповіли про те, що чиновник останнім часом отримував "дивні дзвінки".

Слідство розглядає всі можливі версії смерті головного аудитора НАТО.

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: