У Білому домі повідомили про підготовку першого міжнародного візиту Дональда Трампа

Дональд Трамп відправиться в перший закордонний візит на травневий саміт НАТО в Брюссель.

Дональд Трамп. Фото: bloknot.ru

Перший закордонний візит президента США Дональда Трампа відбудеться 25 травня, коли в Брюсселі відбудеться зустріч керівників держав, що входять в НАТО. Про це повідомив прес-секретар Білого дому Шон Спайсер, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами Спайсера, Трамп має намір провести переговори з партнерами по Північноатлантичному альянсу, "щоб підтвердити нашу серйозну прихильність НАТО, а також обговорити критичні для альянсу питання, включаючи колективні зобов'язання союзників і роль НАТО у боротьбі проти тероризму".

Білий дім також підтвердив, що 12 квітня президент США прийме у Вашингтоні генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга. Це буде перша зустріч генсека НАТО і Трампа після його вступу на посаду президента.

У понеділок ввечері в Держдепартаменті США повідомили, що Тіллерсон не візьме участі у зустрічі з НАТО 5-6 квітня, не пояснивши причин.

Агентство Reuters додало з посиланням на неназвані джерела, що причиною є участь Рекса Тіллерсона в переговорах між президентом США Дональдом Трампом і головою Китаю Сі Цзіньпіном, які повинні відбутися у Флориді 6-7 квітня. Це повідомлення викликало критичні відгуки і в США, і в інших країнах-членах НАТО.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...