У БПП розповіли, ким замінять Яресько

Остаточного рішення поки що немає.

Леонід Козаченко. Фото:agropolit.com

Депутати обговорюють кілька кандидатур на посаду міністра фінансів в уряді Володимира Гройсмана, серед яких: глава комітету Ради з питань податкової політики Ніна Южаніна та екс-голова Мінфіну Олександр Шлапак. Про це журналістам розповів депутат з фракції БПП Леонід Козаченко, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Розглядалися пропозиції і щодо пані Южаніної, і щодо пана Шлапака, це по наших кандидатурах", - сказав він.

"Були ще кілька, але менш відомих українців, які колись працювали заступниками міністра фінансів, один із них - заступником міністра економіки. Можу назвати - пан (Анатолій) Максюта, його теж пропонували", - додав Козаченко.

Депутат наголосив, що остаточного рішення наразі немає.

"Сіра зона" збільшилась: Голова ОВА розповів, що відбувається на Харківщині

неділя, 12 травень 2024, 18:14

У Харківській області збільшилась як "сіра зона", так і кількість населених пунктів, де точаться бої. Про це розповів очільник ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону в неділю, 12 травня, передають Патріоти України. "Ворог продовжує свої намагання прос...

Окупанти у Красногорівці потрапили в оточення: Російські штурмовики залишились без підвозу боєприпасів та решти необхідного для виживання, - ОСУВ "Хортиця"

неділя, 12 травень 2024, 17:49

У Красногорівці Донецької області росіяни заховалися у залишках вогнетривкого заводу, вони відрізані від постачання боєкомплекту та підтримки бронетехніки. Місто контролюється захисниками 59 окремої механізованої бригади . Про це повідомив у коментарі...