У Держдумі РФ заговорили про можливий обмін Сенцова

Український режисер голодує у російській колонії з 14 травня.

Олег Сенцов. Фото:informator.news

У Раді федерації РФ допускають, що український режисер Олег Сенцов, який вже півтора місяці голодує у російському полоні, може потрапити у список на обмін. Про це заявив заступник голови комітету Ради федерації з оборони та безпеки Олексій Кондратьєв, інформують Патріоти України.

За його словами, прізвище Сенцова може потрапити у список на обмін засуджених в Україні росіян та українських політв'язнів.

"Я думаю, Сенцов може потрапити (у список з обміну, — ред.). Тема його обміну не раз піднімалася українською стороною, його прізвище, як і раніше актуальне," – цитують його російські ЗМІ.

Варто нагадати, що український обмудсмен Людмила Денісова, яку за понад два тижні перебування у Росії, так і не впустили на зустріч з жодним українським бранцем Кремля заявила, що Олега Сенцова у російській колонії годують "невідомою сумішшю".

Незаконно засуджений у РФ до 20 років колонії український режисер Олег Сенцов 14 травня оголосив голодування. Він вимагає звільнення усіх українців-політв'язнів Кремля на території Росії та окупованого Криму.

Джерело: 24-й канал

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...