"У Дмитрия Медведева iPhone украл мозг": У мережі висміяли дивну заяву прем'єра РФ

Користувачі мережі припускають - щось з Медведєвим не так.

Фото: lime.apostrophe.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв вважає, що урядам деяких країн необхідно "об'єднатися в питанні переходу в цифровий світ", поки владу в світі не захопив "штучний суперінтелект". Таку заяву російський прем'єр зробив на форумі "Відкриті інновації" в підмосковному "Сколково", повідомляють Патріоти України.

"Треба поспішати, поки до влади не прийшов штучний суперінтелект і поки не натиснув кнопку Delete, щоб обнулити наші мізки, ми ще можемо щось зробити. Наше завдання - поєднати зусилля, щоб стрибок людства в цифровий світ був непогано підготовлений. Я впевнений, нам це під силу, - заявив Медведєв.

Користувачів соцмереж здивувала дивна заява голови уряду РФ.

"Дмитро Анатолійович вдало сходив за грибами; А може все ж натиснув delete той самий розум. У Дмитра Медведєва iPhone вкрав мозок", - пишуть у соцмережах.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...