У "ДНР" великий шухер: Знайшли "диверсанта", який готував замах на главу "молодої республіки" Захарченка (відео)

Якщо коротко - пішла мода на диверсантів, запасаємось попкорном.

У "ДНР" знайшли "диверсанта Ахметова", який хотів "вбити" Захарченка. Скріншот.

У "ДНР" знайшли "диверсанта Ахметова", який хотів "вбити" Захарченка. Знайшли "українського диверсанта", якого нібито завербувала СБУ. Причому диверсант не простий - заступник директора Донецького енергозаводу Євген Бражников. Того самого заводу, який у структурі Ахметова, а після початку війни був захоплений бойовиками "ДНР", повідомляють Патріоти України з посиланням на Депо.

За даними МГБ "ДНР", він організував цілу індустрію для підтримки диверсійних груп, які вчиняють теракти на території Донецької та Луганської "республік". Склад зброї і боєприпасів Бражников розташував прямо на території свого підприємства. У нього вилучено патрони, гранатомети, вибухівка і навіть танкові снаряди.

Крім того, в МГБ "ДНР" додають, що в підпільному цеху на території енергозаводу було розгорнуто виробництво фальшивих печаток, документів і автомобільних номерів. У підвалі будинку, де жив затриманий, виявлені десятки підроблених паспортів і посвідчень силових відомств як "ДНР", так і України. Але найбільш кумедне - там знайшли прапор забороненого на Росії "Правого сектора". Кожен диверсант повинен його мати - вішати в підвалі. Ідіотизм, скажете ви. Підтвердимо, повний.

На даному етапі мотив керівництва "республіки" повісити це на Бражникова може бути зрозумілий. Ця людина була замдиректора з безпеки на заводі. У нього були дозволи на володіння зброєю, снайперськими гвинтівками та іншою.

Свого часу Бражников працював в міліції, займав посаду оперуповноваженого карного розшуку. Але пішов з цієї посади в 2008 році. Після початку війни Бражников допомагав журналісту Анатолію Шарію, якого в Україні звинувачують у пропаганді проти нашої держави, діставати певні інформаційні матеріали з Донецька.

Зрозуміло, що після замаху на Плотницького, а також історії з кримськими диверсантами, Захарченку у "ДНР" потрібна якась своя "спецоперація". Потрібен "український диверсант", який до того ж має досвід роботи в силових органах - для правдоподібності. Більше того, за бажанням можна прив'язати сюди і слід Ахметова, оскільки підприємство його, хоч ще в 2014-у році в олігарха заявляли, що Донецький енергозавод вони не контролюють. Мовляв, за допомогою олігарха відбувається вербовка диверсантів на території "ДНР". Даний епізод чисто теоретично може бути вдало використаний Захарченком, який у "ДНР" грається в націоналізацію.

Варто також говорити про те, що найближчим часом пошук диверсантів буде поставлений на потік також для того, щоб розбиратися із бізнесменами на території "республіки".

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...