У Дональда платівку заїло? Трамп заявив, що США не є "мішенню для Росії". У Білому домі відразу спростували

Позиція президента різко контрастує з офіційною позицією американських спецслужб, які вважають, що Росія намагається підірвати вибори в Конгрес США в листопаді 2018 року.

Дональд Трамп. Фото: ЕРА.

Президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон більше не є мішенню для Росії, передають Патріоти України.

Як передає Reuters, відповідаючи на питання журналістів про те, що Росія все ще втручається у внутрішні справи США, Трамп похитав головою і сказав: "Ні".

Його позиція різко контрастує з офіційною позицією американських спецслужб, які вважають, що Росія намагається підірвати вибори в Конгрес США в листопаді 2018 року. Однак в Білому домі поспішили спростувати слова Трампа. Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс уточнила, що відповідь "ні" прозвучала щодо подальших питань, а не можливого втручання РФ у майбутні вибори.

"Президент і його адміністрація докладають усіх зусиль, щоб переконатися, що Росія не зможе втрутитися в наші вибори, як це було раніше", - сказала вона.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...