У "Йоббика" передвиборча істерика: Орбан заявив про 2000 зрадників, яким заплатили для повалення його уряду

Наступної неділі в Угорщині парламентські вибори. У правлячої партії не все так райдужно, як там хотіли

Орбан та Путін старі друзі

У п’ятницю 30 березня прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив за дев'ять днів до загальних виборів, що має список з 2000 осіб, яким заплатили, щоб повалити уряд та дозволити наплив мігрантів у країну, повідомляють Патріоти України з посиланням на AFP.

"В Угорщині нараховується близько 2000 проплачених людей, які під час виборчої кампанії працюють на те, щоб повалити уряд і встановити новий промігрантський кабінет, прийнятний для Джорджа Сороса", - сказав Орбан.

"Ми точно знаємо всі їхні прізвища, на кого та як вони працюють в інтересах перетворення Угорщини в країну імміграції," - сказав одіозний політик.

Як відомо, Орбан, який перебуває при владі з 2010 року, в останні місяці загострив свою націоналістичну риторику та особливо критикує американського мільярдера Джорджа Сороса.

Його партія "Фідеш" також розробила законопроект "Стоп Сорос", який в разі прийняття, ускладнить життя громадських організацій, фінансованих фондами Сороса.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...