У Кабміні розвінчали міфи з приводу безвізового режиму з Євросоюзом (інфографіка)

Безвізовий режим не дасть безконтрольного доступу до країн ЄС

Фото: 112.ua

Кабінет міністрів України виклав інфографіку, де проілюстрував деякі міфи та реальність щодо безвізового режиму, повідомляють Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Зокрема, такий режим не дасть права громадянам України жити на постійній основі, працювати або вчитися в країнах ЄС без оформлення додаткових документів.

Також безвізовий режим не скасовує перевірку на кордоні (підтвердження мети поїздки, бронювання готелю, зворотній квиток, медична страховка і т.д.). Однак введення безвізового режиму допоможе спростити подорож, зробити її більш дешевою, а для бізнесу - служить сигналом інвесторам, що в Україні відбуваються позитивні зміни.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...