У Конча-Заспі пройшли обшуки: Стали відомі перші подробиці

Ілюстрація: ЖЖ

Генпрокуратура, Нацполіція та СБУ прийшли з обшуком у реабілітаційний центр профспілки працівників Державної митної служби "Конча-Заспа", розташований на Столичному шосе, 129, повідомляють Патріоти України.

Правоохоронці розслідують розкрадання невстановленими особами коштів Всеукраїнської професійної спілки працівників ОДФС України в особливо великих розмірах та незаконне заволодіння об’єктами нерухомості на території реабілітаційного центру.

Дозвіл на обшук надав Печерський райсуд Києва. За даними слідчих, посадовці профспілки незаконно ухвалювали рішення про відчуження майна реабілітаційного центру.

Під час обшуку було вилучено, ймовірно, важливі для досудового розслідування речі та документи.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...

Сподівалися "проскочити в дамки": На гарячій ділянці фронту росіяни раптово кинулу на прорив бронетехніку, в ЗСУ показали, що було далі (відео)

четвер, 9 травень 2024, 18:40

Командування окупантів вирішило, що настав вдалий момент тупцюванню малих піхотних груп у м'ясних штурмах поступитись лихій бронетанковій атаці. Українці погодились, що момент ворог обрав дійсно дуже вдало. Українські захисники знищили ворожу важку тех...