У Кремлі - паніка: США вводять нові санкції - клерки Путіна не знають, що робити

29 січня адміністрація президента США представить Конгресу так звану "Кремлівську доповідь" - список посадових осіб, політиків і великих підприємців з аналізом їх зв'язків з російською владою.

Ілюстрація: ЖЖ

У Росії пройшли наради з приводу можливих нових американських санкцій "на всіх рівнях" - від керівників окремих галузевих підприємств до адміністрації президента. Про це пише "Коммерсант" з посиланням на джерело в Кремлі, повідомляють Патріоти України.

За словами іншого федерального чиновника, загального плану протидії "поки не придумано", а розуміння дій може з'явитися вже після введення США нових обмежень.

Як повідомив екс-радник з Росії в адміністрації президента Джорджа Буша-молодшого, керуючий директор Kissinger Associates Томас Грем, в новому документі, який Білий дім повинен представити Конгресу, можуть бути згадані і імена тих, хто вже перебуває під санкціями США. При цьому нові обмежувальні заходи в їх відношенні "не обов'язково підуть".

"У такому випадку істотних змін не відбудеться, хоч фігуранти доповіді, які раніше не фігурували в чорних списках, швидше за все, і понесуть певні репутаційні втрати на Заході. Якщо Вашингтон всього лише складе списки і не прийме інших заходів, стан двосторонніх відносин буде залежати від того, як відповість Москва ", - зазначив він.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...