У Кремлі думали, що населення Донбасу масово стане на захист ідей "русского міра" і невдовзі "візьме" Київ: Російський найманець назвав причину провалу РФ на сході України (відео)

Що відповіли українці на цю заяву бойовика.

Російський найманець бойовиків "ДНР" заявив, що російські військові були впевнені, що населення Донбасу масово встане на захист ідей «русского міра» і через кілька місяців штурмом візьме Київ.

Однак Москва була здивована, що населення Донбасу в цілому прохолодно відреагувало на спробу масової мобілізації. Про це в Мережі заявив російський найманець Алан Маміев з міста Владикавказ, Росія. Фрагмент відео з заявою Мамієва був опублікований відомим блогером в Інтернеті і викликав їдкі коментарі користувачів про так званої "громадянської війни".

"Донбас не встав. Народ, як народ, він не встав. Наші всі ріс. Військові радники думали, що встане Донбас, хоча б тисяч 100 людей буде, їм підкинуть зброю, військспеців і хлопці через кілька місяців візьмуть Київ", - розчаровано заявив російський найманець.


У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...