У Кремлі переполох? Лавров терміново залишив захід ЮНЕСКО через "напружену ситуацію"

Схоже, Росія не очікувала потужної реакції міжнародної спільноти на провокації в Азовському морі.

Глава МЗС РФ Сергій Лавров залишив Х Міжнародний науковий форум неурядових партнерів ЮНЕСКО, пославшись на зовнішньополітичну ескалацію, повідомляють Патріоти України.

"Не зможу більше брати участь у вашій роботі з огляду на досить напружену ситуацію на цілій низці зовнішньополітичних напрямків, тому бажаю вам всього доброго", - сказав Лавров після нетривалого виступу на заході.

При цьому він висловив упевненість, що дискусії на форумі пройдуть "конструктивно і відкрито" і сприятимуть "зміцненню атмосфери довіри і взаєморозуміння між народами". "Сьогодні світ перебуває на етапі стрімких змін. Як ніколи затребуване об'єднання зусиль всіх, хто зацікавлений у забезпеченні його поступального, стабільного розвитку", - зазначив Лавров. Після цього глава МЗС РФ залишив зустріч.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...