У Кремлі рвуть волосся, але мовчать: Китай провів навчання з "відбиття атаки агресора" на території Киргизії

Навчання триватимуть близько тижня.

Фото:соцмережі

"14.09.2016 - колона китайських БТР перетинає кордон в Наринській області Киргизстану. Поки, тільки навчання". Про це пишуть очевидці в мережі, інформують Патріоти України з посиланням на rusjev.net.

Як повідомляють китайські ЗМІ, в середині вересня НВАК (Народно-визвольна армія Китаю - ред.) за домовленістю з керівництвом Киргизстану, проведуть масштабні загальновійськові навчання із залученням бронетехніки і артилерії на території цієї країни.

Передбачається відпрацювати механізм взаємодії військ двох країн, а також можливості по відсічі "атаки агресора з Півночі Киргизстану". Дані навчання триватимуть близько тижня.

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...

Зона смерті: Де в Україні найбільше "зникло безвісти" російських окупантів і хто їх шукає

субота, 4 травень 2024, 7:30

Найбільше російських воєнних злочинців "зникло безвісти" в Україні у Покровському та Бахмутському районах Донецької області. На цей регіон приходиться 55% усіх окупантів, яких розшукують родичі з Росі. Відповідні дані опублікував державний проєкт "Хочу...