У Кремля нові неприємності: Польща ексгумує тіла жертв Смоленської катастрофи

7 березня 2016 року в Польщі нова комісія почала розслідувати справжні причини Смоленської катастрофи - загибель польського літака з президентом Польщі і польським керівництвом на борту над територією Росії.

Польща відновила розслідування обставин Смоленської автокатастрофи. Фото: vesti.ruЗаступник генпрокурора Марек Пасьонек на зустрічі з членами сімей загиблих зробив заяву про те, що прокуратура Польщі вважає за необхідне ексгумувати тіла всіх жертв авіакатастрофи польського літака під Смоленськом, в тому числі президента Леха Качиньського і його дружини, передають Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Нагадаємо, 10 квітня 2010 близько військового аеродрому "Північний" у Смоленську розбився літак Ту-154М. У результаті авіакатастрофи загинули 96 осіб, зокрема президент Польщі Лех Качинський і його дружина.

Прокуратура хоче провести ексгумацію для ретельнішого дослідження останків, щоб у подальшому визначити причини загибелі польської делегації, оскільки попередні дослідження містили помилки.

Брат загиблого президента Ярослав Качиньський, який також був присутній на зустрічі, не висловлювався проти ексгумації. Однак не всі родичі жертв погодилися на пропозицію прокуратури Польщі, оскільки ексгумація, за їхніми словами, порушує гідність загиблих.

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...

Батальйон "Хабарник" то не про фронт: Із законопроєкту про звільнення топ-корупціонерів від вироків в обмін на мобілізацію приберуть лише "верх". Більшість бубочок відмажуть, - Шабунін

четвер, 2 травень 2024, 9:05

Яку цінність для армії та перемоги являє собою, наприклад, Роман Насіров, знають лише творці законопроекту. Як і тому, чому гарному зможе навчити своїх нових начальників в ЗСУ​. Верховна Рада на своєму засіданні має намір проголосувати у другому читанн...