"У Кремля з'являється бажання моментально закрутити гайки", - політолог про головну проблему Путіна

Бажання президента Росії Володимира Путіна обмежити свободу слова в мережі пов'язане з падінням його політичного рейтингу, проте є досить запізнілим. Таку думку висловила професор університету New School в Нью-Йорку, політолог Ніна Хрущова, повідомляють Патріоти України.

"Зараз у Путіна найнижчий рейтинг довіри з самого початку його існування. Природно, як тільки рейтинг йде вниз і є небезпека якихось збурень, то перше бажання Кремля, незалежно від того, Путін чи це, Сталін, хто завгодно, Петро Перший, у Кремля з'являється бажання моментально закрутити гайки. Оскільки завжди перше звинувачення протестувальників в тому, що вони куплені Заходом і це все рука Заходу, то, природно, інтернет — гідна мішень", — сказала вона.

"І знову ж Путін запізнився в цьому своєму прагненні, скажімо, в порівнянні з Туреччиною, з Ердоганом, в порівнянні з Сі Цзіньпіном в Китаї. Цей процес таких авторитарних скорочень йде, і Росія теж включається в цей певний потік. Оскільки все погане, свобода йде через Захід, через інтернет, через образу величності і так далі, то це потрібно скорочувати", — зазначила Хрущова.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...