У Києві попрощалися з грузином-добровольцем Давидом Сихарулідзе (відео)

Віце-полковник армії Грузії Давид Сихарулідзе отримав смертельне поранення на Світлодарській дузі.

Давид Сихарулідзе. Фото: ТСН.

14 травня в столиці попрощалися з грузином-добровольцем Давидом Сихарулідзе, який відстоював незалежність України, пишуть Патріоти України з посиланням на 24 канал.

У військовій формі з 14 років. Віце-полковник армії Грузії, добровольцем приїхав боронити Україну від агресора. 44-річний безстрашний воїн Давід Сіхарулідзе добре знав ворога. За Грузію воював у 93 та у 2008. Потім був Донбас.

Добровольцем Давид вступив у ряди батальйону "Айдар". Професійний військовий він бачив слабкі місця в нашій обороні. Але вірив у перемогу.

11 травня його не стало. Давід отримав смертельне поранення від вибуху ворожої міни на Світлодарській дузі виконуючи бойове завдання.

Медики кілька годин боролися за його життя, але зусилля виявилися марними. Побратимам він запам'ятався як боєць за справедливість. Давіда Сіхарулідзе поховають у Тбілісі, де на нього чекала дружина і двоє дітей.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...