У Києві вивісили прапор "ДНР", розгорівся скандал (фото, відео)

На одній з будівель столиці у районі метро "Лісова" помітили прапор самопроголошеної "ДНР". У вівторок, 18 вересня, знімок розійшовся соцмережами, користувачі почали шукати "зраду". Але з'ясувалося, що в Києві проходять зйомки фільму про "Іловайський котел", повідомляють Патріоти України.

"Київ. Околиця міста. Тут в одній з промзон висить прапор так званої "Донецької народної республіки". Це не диверсія. Тут знімають фільм про Іловайську трагедію. І саме цю ганчірку, кажуть реквізитори, знайти було найважче. Адже з окупованої території не завезеш – небезпечно. А друкувати у Києві це друкарні відмовлялися. І тоді знімальна група й друкарні знайшли компроміс. І на кожній такій ганчірці написали "Смерть москалям! Негайно!" - йдеться у сюжеті ТСН.

Раніше знімок прапора невизнаної республіки бойовиків «ДНР», який несподівано з'явився на одній з будівель у Києві, опублікували в Telegram-каналі про столичне життя.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...