У Києві заарештували сина депутата від "Батьківщини"

Шахрай організовував цілі "костюмовані вистави", щоб обманювати своїх жертв, хвалився елітними авто і прикривався депутатським мандатом батька.

Ілюстрація: 112.ua

У Києві суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту Андрію Швидкому, синові депутата Київської облради від партії "Батьківщина" Миколи Швидкого. Про це йдеться у сюжеті телеканалу "1+1", повідомляють Патріоти України.

Андрія Швидкого підозрюють у шахрайстві - він представлявся чиновником Мінінфраструктури і влаштовував фальшивий "розпродаж за півціни" автомобілів відомства.

Син депутата таким чином "продав" десятки авто, зокрема своїм знайомим. Покупці віддали гроші, але придбані машини так і не побачили.

Згодом виявилося, що ні в Мінінфраструктури, ні в будь-яких інших відомствах аферист ніколи не працював.

Як зазначає телеканал у своєму сюжеті, "Швидкий обдурив людей мінімум на 4 млн гривень, поліція ганялася за ним 2 роки".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...