"У Ляшко бомбануло, когда он узнал, что Шухевича пытаются использовать за его спиной": Мирослав Олешко про гучний скандал в Раді

Непрості "схеми" українських політиків аналізує в своєму матеріралі популярний блогер.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

В общем так:

• Юлия Тимошенко совместно с Медведчуком решили использовать в темную Шухевича.

• Шухевич должен был объявить о том, что он требует импичмент Порошенко.

• У Ляшко бомбануло, когда он узнал, что Шухевича пытаются использовать за его спиной.

• После заявления, исходя из заявления Ляшко, Шухевича должны были бы убить.

После чего, Порошенка объявили бы убийцей сына "Героя Украины". Об этом сообщил Андрей Лозовой у себя в Фейсбуке:

Драка "радикалов" с человеком Медведчука, которого провела в Раду Юлия Тимошенко:

Документ, который подверждает, что именно Тимошенко завела в Раду человека Медведчука, который должен был обмануть Шухевича, что бы тот дал ложное заявление о Президенте Украины:



Полный текст Лозового, как бы я не любил этого депутата:

"Шляхом маніпуляцій змусити Юрія Шухевича ініціювати імпічмент Президента, затим - вбити Шухевича, і скористатися його загибеллю для дестабілізації ситуації в країні.
Реалізувати цей план намагались Юлія Тимошенко і Віктор Медведчук.
Сам план:

1. Шухевич робить заяву.
Вони знали, що пан Юрій готує виступ з трибуни, досить критичний до влади, але аж ніяк не дестабілізуючий. Через охоронця Медведчука, псевдопатріота Олександра "Монаха" Білика, який зумів використати всліпу праведних гнів кількох авторитетних патріотів, Шухевичу намагались всунути у виступ заклик до початку процедури імпічменту Порошенка (ЯКА Б НЕ МАЛА ЖОДНИХ ЮРИДИЧНИХ НАСЛІДКІВ!).
Перед виступом пан Юрій збирався порадитися з Олегом Ляшком, але вони розраховували, що він не встигне цього зробити. З цією метою Юлія Тимошенко вперше за свій вже двадцятирічний досвід роботи в парламенті відмовилась від слова і спонтанно передала його Шухевичу. Те, що вона цей крок продумала і готувалась, чітко видно по відео нижче - вона киває головою, кличе свого депутата Сергія Євтушка і дає йому команду вести Шухевича до трибуни. Незадовго до цього охоронець Медведчука Білик у кулуарах, маніпулюючи фактами, зміг переконати пана Юрія у нібито правдивості недостовірної інформації. Себто Тимошенко і Медведчук чітко прораховували кожну деталь.

2. Розкрутка заяви Шухевича у одній зв'язці з кремлемайданом.

Ніяких наслідків вказаний вище заклик не мав би, оскільки за імпічмент у ВР елементарно не вистачить голосів. Але, погодьтесь, це цікавий інформаційний привід - Шухевич закликав до імпічменту Порошенка. Красива для РФ картинка у одному логічному ряді з проплаченими "акціями протесту". Правильна з московською точки зору подача цього контенту телеканалом Льовочкіна-Фірташа "Інтер", іншими рупорами Кремля в Україні, тими, кого вони елементарно купили і, звісно, російськими ЗМІ.
Тим паче, заява такої авторитетної людини як Юрій Шухевич, ще й у такій подачі ЗМІ могла б направити праведний гнів багатьох людей із правого середовища, добровольців, волонтерів, інтелігенцію всліпу підтримувати зрежесований у Москві сценарій на розхитування ситуації і знищення держави.

3. Вбивство Шухевича.

І використання його загибелі як головний дестабілізуючий фактор. Звинувачували б через підконтрольні ЗМІ у його вбивстві владу, ескалуючи протест і закликаючи людей штурмувати державні установи. Масові вуличні сутички Постійні вбивства і викрадення людей. Повноцінний квазімайдан. Хаос. Безвладдя. Розвал державності.
Поки-що цей сценарій вдалося переламати. А Шухевич буде забезпечений цілодобовою охороною. Країна переживає дуже драматичний момент своєї історії. Думайте головою! Інакше повториться історія 1917-22 років і ми надовго втратимо нашу державність."
Так же напомню, что Надежду Савченко связывают с Медведчуком, о чем я ни раз писал в своих статьях.


Надеюсь, что СБУ проведет срочное расследование, ведь готовилось убийство и спецоперация против Президента и Украины.

Блог Мирослава Олешка

Опубліковано: Ирина Солнцева

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...