"У любой страны, которая ведет борьбу, есть потенциал победить. Даже у самой маленькой", - грузинський доброволець АТО

Але для перемоги над ворогом - потрібний чіткий план і готовність до важкої боротьби, у тому числі на політичному фронті.

Ілюстрація: ЖЖ

Бійці батальйону "Айдар" утримують свої позиції в районі Мар'їнки, а перед цим відбивали атаки ворожих ДРГ поблизу Новгородського, передають Патріоти України.

Так, свої позиції "айдарівці" зміцнюють ґрунтовно - побудували бетонні укриття і надійні бліндажі. Бійці розуміють, що протистоїть їм досвідчений і сильний ворог, але впевнені, що шансів перемогти дуже багато.

"У будь-якої країни, яка веде боротьбу, є потенціал перемогти. Навіть у найменшої, такої як Грузія, а в України потенціали набагато більший", - каже грузинський доброволець "Айдара" Давид Сіхарулідзе.

Почнуться бунти? У разі смерті Кадирова на Путіна чекає важка дилема, - The Sunday Times

понеділок, 29 квітень 2024, 10:43

Якщо інформація про смертельну хворобу лідера Чечні Рамзана Кадирова є правдою, то для президента Росії Володимира Путіна стабільність Республіки може опинитися під серйозною загрозою. Про це йдеться у статті The Sunday Times, передають Патріоти Украї...

Наступ чи провокації? На відстань 150-200 км до кордону з Сумщиною прибуло чотири батальйони чеченців

понеділок, 29 квітень 2024, 10:22

На відстані 150-200 кілометрів від кордону з Сумською областю з'явилися чотири батальйони чеченців, яких завезли з РФ. Збройні сили України готові дати їм відсіч, передають Патріоти України. Про це повідомив у прямому етері КИЇВ24 Володимир Біцак, ком...