У Львові Сакварелідзе вручили повідомлення про підозру у скоєнні злочину (відео)

Правоохоронці, як вони самі заявили, з Головного слідчого управління поліції Львівської області, завітали до ресторану, де якраз обідав соратник Саакашвілі.

Давид Сакварелідзе. Фото:aif.uaВ четвер, 14 вересня, у Львові правоохоронці прийшли до соратника лідера "Руху нових Сил" Міхеїла Саакашвілі – Давида Сакварелідзе. Вони заявили, що прийшли, щоб вручити Сакварелідзе повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Про це свідчить відеотрансляція на Facebook-сторінці Сакварелідзе, передають Патріоти України.

Зазначимо, що соратнику Саакашвілі намагаються вручити підозру у справі про прорив державного кордону України на пункті пропуску "Шегині", що на Львівщині.

Так, на відео видно, що правоохоронці, як вони самі заявили, з Головного слідчого управління поліції Львівської області, завітали до ресторану, де якраз обідав Сакварелідзе.

"Підозрюється в активній участі в подіях, що призвели до суттєвого порушення роботи установи, тобто вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 293 Кримінального Кодексу України, у незаконному прориві через державний кордон України…, а також опорі працівникам правоохоронних органів під час виконання ними службових обов’язків…", – зачитав правоохоронець.

Після цього Сакварелідзе підписав документ про те, що отримав повідомленні про підозру у скоєнні злочину.

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...