У мережі з'явилися фото суду над "кротом" з Кабміну, підозрюваним в роботі на спецслужби РФ

Справа слухається в Шевченківському райсуді Києва. Єжов знаходиться в так званому "акваріумі" за склом.

Фото: УП

У мережі з'явилися фото з засідання суду щодо обрання запобіжного заходу перекладачу прем'єр-міністра України Станіславу Єжову, звинуваченому в роботі на спецслужби РФ. Фото опублікувала УП, повідомляють Патріоти України.

Справа слухається в Шевченківському райсуді Києва. Єжов знаходиться в так званому "акваріумі" за склом. Він відмовився називати адресу проживання в присутності камер. На питання журналістів не відповідав і постійно радився з адвокатами.

Через кілька хвилин після початку засідання прокурори подали клопотання про проведення закритого засідання. Адвокат не протестував. Суддя задовольнив це клопотання. Всіх журналістів попросили покинути зал.

Відзначається, що відкритий судовий процес "може привести до розголошення таємниці".

Єжова підозрюють в державній зраді - ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу.

Окупанти обстріляли КАБами селищі на Харківщині: Загинули батько з донькою, є поранені, в тому числі дитина (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:32

У центрі Золочева під час удару керованими авіабомбами загинули батько і донька. Чоловікові було 62 роки, його доньці — 38. Це місцеві жителі, у момент удару вони сиділи в автівці, повідомляють Патріоти України. Також були поранені шестеро людей, зокре...

Найманці з Непалу вже масово тікають з армії РФ, - ГУР Міноборони

середа, 1 травень 2024, 13:17

Найманці з Непалу тікають із російської окупаційної армії. Серед причин масового дезертирства – величезні втрати у "м'ясних штурмах" і жорстоке ставлення командирів. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передаю...