У Москві аж зі стільців попадали: Українська тележурналістка запропонувала радикальне рішення з окупованим Кримом (відео)

Московським пропагандистам, зашореним кремлівськими кліше, отупілим через безперервну брехню, котра отруює мозок, важко тягатися у витонченій іронії, в’їдливому сарказмі та брутальному часом тролінгу з вигадливими українцями.

Українська телеведуча й актриса "майже серйозно" запропонувала Україні подарувати Крим Сполученим Штатам Америки, які зможуть розібратися з окупантами. Така заява прозвучала в її авторській програмі "Вечір з Яніною Соколовою", у якій ведуча в саркастичній манері "тролить" країну-агресора, з задоволенням констатують Патріоти України.
Так Соколова відповіла на обурення росЗМІ тим, що Україна передала Андріївську церкву Константинопольському патріархату. Адже у своїй програмі головний пропагандист Росії Володимир Соловйов запитав: "А що ще Україна може взяти, відрізати і віддати іноземним громадянам?"

"Я подумала над вашим питанням і у мене є рішення. А давайте подаруємо Крим США - за документами він наш, і весь світ вважає його українським. Значить ми маємо повне право його подарувати. І тоді виходить, що Росія анексувала територію Штатів. А воно вам треба?" - сказала Соколова.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...