Ситник прокоментував появу своєї реклами в метро Києва (фото)

У столичному метрополітені 1 жовтня з'явилася реклама із зображенням директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника, повідомляють Патріоти України.

На сітілайтах у підземці розміщено зображення Ситника з написом: "Я викрию топ-корупціонерів". Також в рекламі міститься анонс засідання комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, яке відбудеться 3 жовтня о 15 годині. У рекламі зазначається, що трансляція цього засідання комітету відбудеться на всіх каналах телебачення.

Журналісти з цього приводу звернулися за коментарем до директора НАБУ Артема Ситника. На запитання, чи відомо йому хто розмістив таку рекламу і чи погоджували її зміст з ним, Ситник дав негативну відповідь."Звичайно, що ні. Типова провокація", - сказав він.

Нагадаємо, директор НАБУ Артем Ситник звітуватиме про діяльність бюро за перше півріччя 2018 року на засіданні комітету ВР з питань запобігання і протидії корупції 3 жовтня о 15:00. Про це йдеться у порядку денному засідання комітету на середу.

До участі у засіданні запрошені народні депутати, голови депутатських фракцій, груп і комітетів Верховної Ради України та представники громадських організацій, які здійснюють діяльність щодо запобігання корупції. Питання обговорення звіту директора НАБУ заплановане першим питанням.

Комітет ВР з питань запобігання і протидії корупції мав заслухати звіт директора НАБУ про результати роботи відомства 19 вересня, однак він не з'явився через інцидент працівників бюро поблизу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Джерело: Укрінформ

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...