"У Надії по-справжньому бойовий настрій": Порошенко про стан Савченко і боротьбу за звільнення льотчиці

Українські консули в РФ після зустрічі з Надією зазначили, що видимих погіршень в стані ув'язненої вони не зауважили.​

Надія Савченко. Фото:www.bbc.com

Боротьба за звільнення Надії Савченко буде продовжена. Президент Петро Порошенко заявив, що своїм бойовим настроєм льотчиця підштовхує всіх до активізації більш активних дій за те, щоб українська політв'язень була випущена з російської в'язниці, де вона утримується незаконно. Про це президент написав на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

Після зустрічі, що відбулася у Савченко з генконсулом України в Ростові-на-Дону Віталієм Москаленком, який особисто відвідав Надію в СІЗО Новочеркаська, Петро Порошенко розповів про те, як себе почуває жінка.

"За моїм дорученням Віталій Москаленко зустрівся з Надією. Ми продовжуємо боротьбу за її звільнення, настрій у неї бойовий", - повідомив у соцмережі президент.

На зустрічі з Савченко був ще один український консул в Росії Олександр Ковтун. Дипломати зазначили, що видимих погіршень в стані політув'язненої вони не побачили.

"Ми повинні": Макрон закличе Цзіньпіна натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україну

неділя, 5 травень 2024, 11:30

Під час візиту китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції, президент Еммануель Макрон звернеться з закликом до Пекіну посилити тиск на Москву, щоб вона припинила збройну агресію проти України, передають Патріоти України. Візит китайського лідера до Фра...

ЗСУ відступають: В ІSW заявили про значне просування російських військ під Авдіївкою, - ISW

неділя, 5 травень 2024, 11:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і російські окупанти "здійснили значне тактичне просування на північний захід від Авдіївки поблизу Архангельського" у ніч з 3 на 4 травня, Можливо, це сталося після рішення української сторони відійти з цього рай...