"У нас в Україні є тіньовий, паралельний уряд": Саакашвілі знову відзначився гучною заявою

За словами глави Одеської ОДА, деякі посадовці та політики створили "своє" "акціонерне товариство" під назвою "Україна".

Михайло Саакашвілі. Фото: ЖЖ

Україною володіють, як акціонерним товариством, деякі олігархи: по суті є "тіньовий, паралельний уряд" - дехто, хто керує справами, і вони є "власниками" цього "акціонерного товариства". Про це 12 вересня у ході 12-ї щорічної конференції YES заявив глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, передають Патріоти України.

"У нас (в Україні) по суті є тіньовий, паралельний уряд. ... Можна сказати, що цей олігарх має стільки відсотків, цей - стільки... Вони можуть можуть міняти директорів підприємств", - зазначив Саакашвілі.

При цьому він зазначив, що "ця система теж перебуває у кризі". "Ця система у кризі, інша система - у кризі, державна служба - у кризі, і ми маємо усвідомлювати, де ми є і куди маємо рухатися", - зазначив Саакашвілі.

За його словами, Україна має прискорити проведення реформ. "У нас - криза усіх інституцій, проблема із темпами реформ... Питання стоїть так - "Реформуйся або вмри", - додав Саакашвілі.

При цьому глава Одеської ОДА зазначив, що кілька реформаторів є в уряді Арсенія Яценюка, "але кожен олігарх має своїх прокурорів, поліцейських, суддів і армію, і воєнізовані групи, бронетранспортери, боєприпаси, і вони їм платять, тому що уряд вже не платить їм навіть зарплату".

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...