''У Новоросії живуть великороси!'': Пропагандист Путіна влаштував епічну істерику і осоромився

Російський пропагандист, член президії Академії геополітичних проблем Араїк Степанян заявив, що країна-агресор не повинна відмовлятися від України, оскільки там живуть її громадяни - вигадані "великороси", повідомляють Патріоти України.

Саму Україну рупор Кремля назвав "Новоросією". Неадекватний спіч Степаняна пролунав в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1".

Приводом для нього стало питання скандальної пропагандистки Ольги Скабеєвої про те, чому Росія повинна брати участь у газових переговорах з Україною у Брюсселі.

"Ми знаємо, що там є наші росіяни, які перебувають у заручниках у "терористів", "злочинців" в особі сучасного українського керівництва. Є росіяни, "великороси", які живуть у "Новоросії". Вони — росіяни, і Росія не може їх кинути напризволяще і сказати: "Ось, ми вас караємо, закриваємо газ, мерзніть усі". Ми так не можемо робити. Бо Росія любить своїх громадян, любить всю Україну, український народ, який перебуває у заручниках сестри-людожерки, Еллочки-людожерки. Вона взяла владу", — відповів ведучій Степанян.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...