"У них вибухатиме кожна АЗС, урна і будинок, палатимуть ліси": Блогер про страшну розплату Москви за атаку на Україну

Якщо Росія наважиться на останній крок – її чекатиме швидка загибель.

Фото: ЗМІ"Деякі професійні сцикуни і московські агенти лякають тим, що цапи у разі нашого військового успіху застосують ядерну зброю проти України, тому воювати проти них ніяк не можна", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Святослав Стеценко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Не застосують.

Проте нам треба бути готовими і до застосування.

Що означає бути готовими?

По-перше, чітко заявити, що у такому разі ми будемо вести війну на знищення усього дорослого дієзатного населення Московії, всіма способами. Що в них вибухатиме кожна АЕС, кожен газопровід, кожна підстанція, кожна АЗС, кожен потяг, кожен автобус, кожна урна із сміттям, горітиме кожен магазин, офіс, будинок. Палатимуть всі ліси. Що цапів будемо різати, стріляти, труїти по всій території Московії і в будь-якій іншій країні, раптом, в будь-яку мить, безжально. Бо ті, хто застосує ядерну зброю для нападу на іншу країну, це вже не люди, це смертельна інфекція.

У живих залишимо лише таких, хто підтвердить, що вони люди тим, що перейдуть на наш бік, піднімуть повстання проти своєї цапської влади і воюватимуть за нас проти їхньої людожерський держави.

По-друге, готуватися таки знищувати ворогів всіма способами на їхній землі і готувати своє населення для цивільного захисту.

Така наша готовність витверезить навіть найзатятіших цапів. Будьте впевнені, забудуть про свої ядерні боєголовки назавжди.

Жорстоко? Так.

Нех@й шаст@ть".

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...