У окупантів істерика - "Хунта" пішла у наступ!": ЗСУ задіяли на передовій винищувачі, штурмовики, танки та іншу бронетехніку (відео)

Тактичні навчання із залученням винищувачів, штурмовиків, танків та іншої бронетехніки проводилися на передових позиціях, що стривожило окупантів.

Навчання на Приазовському напрямку. Фото: скріншот з відео.

Українські військовослужбовці провели масштабні тактичні навчання на Приазовському напрямку в зоні проведення ООС, щоб перевірити боєготовність військ. Про це інформує прес-центр Об'єднаних сил в Facebook, передають Патріоти України.

«Будь-який український командир повинен мати в своєму підпорядкуванні сильну артилерію і резерв», - заявив командувач ОС Сергій Наєв, який керував навчаннями.

Тактичні навчання із залученням винищувачів, штурмовиків, танків та іншої бронетехніки проводилося на передових позиціях, що стривожило окупантів. Російські пропагандисти не залишилися осторонь і стали публікувати замітки зі «страхітливими» заголовками про бойову готовність ЗСУ.


Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...