У пересувному сервісному центрі МВС можна буде отримати водійські права і переоформити автомобіль

Сервісні центри МВС "на колесах" надаватимуть послуги у віддалених населених пунктах України.

Міністр Аваков презентує пересувний сервісний центр МВС. Фото: Depo.

В Україні запрацювали перші 20 пересувних сервісних центрів МВС. Про це повідомляє сайт Головного сервісного центру МВС України, передають Патріоти України.

Автомобілі з сучасним обладнанням їздитимуть по всій країні і надаватимуть населенню цілий ряд послуг.

Що можна вирішити

У такому мобільному центрі можна буде зареєструвати або перереєструвати транспортний засіб, замінити водійське посвідчення, отримати міжнародні водійські права, а також оформити запит на отримання довідки про несудимість. Тобто, жителям віддалених населених пунктів не потрібно їхати до великих міст, щоб вирішити відповідні питання.

- Це перший раз, коли не громадяни повинні їхати за отриманням державних послуг, а державний сервіс рухається до громадян. Працювати будуть центри на запит від місцевих органів виконавчої влади, а заявку для роботи можна подати в Регіональний сервісний центр МВС в області, - розповів керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Коли до тебе приїдуть

Графік руху автомобілів, час роботи і карту маршрутів можна подивитися на сайті Головного сервісного центру МВС в розділі "Мобільні СЦ". Або дізнатися за телефоном - (044) 290-19-88.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...