У Північній Кореї заявляють про успішне випробування водневої бомби

Інформацію ще раніше донесли розвідники.

Фото: ЕРА


У Північній Кореї заявляють про те, що "успішно" були проведені випробування водневої бомби. Таку заяву сьогодні було зроблено на телебаченні КНДР, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

"Перша в республіці воднева бомба була успішно протестована в 10:00 6 січня 2016, згідно із заявою Трудової партії", - сказала диктор.

Сьогодні Європейський середземноморський сейсмологічний центр зафіксував незвичайну сейсмологічну активність у Північній Кореї. Поштовх стався поряд з ядерним полігоном. У метеорологічному агентстві Південної Кореї повідомляють, про"високу вірогідність", що Північна Корея провела ядерне випробування.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...