"У північних корейців зараз найбільший шок", - журналіст про переговори Трампа і Ина

Трамп сказав, що говорив з Ином про права людини. Але це не означає, що вже завтра закриють концтабори, а в’язнів випустять на волю.

Фото: ukrinform.ru

"Коли керівники КНДР і США стояли перед своїми прапорами, кинулась у вічі схожість кольорів. Оскільки Ин навряд чи має схильність у поступі до демократії, то радше слід подумати про поступ Трампа до диктатури, на заваді чому стає американська система противаг і стримувань, що унеможливлює абсолютну владу американського президента. А то мали б такого фюрера, перед яким північно-корейський і російський князьки поблідли б", - пише у своєму блозі журналіст Анатолій Власюк, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Підписані на Сінгапурі документи - це радше декларація намірів. Хоча Трамп й Ин кажуть про ядерне роззброєння Північної Кореї, навряд чи поки що до цього дійде. США мали чимось настрашити КНДР - скажімо, знищенням 29-мільйонного Сеулу, щоби Ин пішов на поступки. Продовольча допомога від США може врятувати голодуючий народ. Але тоді навіщо їм Ин? Диктатор це розуміє. Трамп не заганяє його в глухий кут, дає час на роздуми.

Найбільший шок від зустрічі Трампа й Ина отримали пересічні мешканці КНДР. І хоча до них дійшла інформація в обрізаному виді, все ж важко усвідомити просту річ: все життя їм втовкмачували в голови, що США - найбільший ворог, а тут вже слід говорити про дружбу з американцями. І лише повний шлунок завдяки янкі може їх привести до тями.

Трамп сказав, що говорив з Ином про права людини. Це не означає, що вже завтра закриють концтабори, а в’язнів випустять на волю. Це не означає, що північні корейці матимуть доступ до Інтернету. І які можуть бути права людей, якщо ніхто не відміняв диктатуру?

Трамп повинен знати про азійську підступність і хитрість. Як би північно-корейський диктатор не забрав у нього більше, ніж США хоче відібрати у КНДР. Зустріч з Ином вже була на грані зриву. Не виключено, що сторони знову посваряться, а потім довго миритимуться, поставивши світ на грань ядерної катастрофи.

Ми побачили м’який варіант відбирання ядерної зброї. Поки є Путін, зробити такого з Росією не вдасться. Але ця проблема в недалекому майбутньому теж буде розв’язана, якщо люди захочуть зберегти планету Земля.

І все ж яка це спокуса для Трампа - бути президентом демократичної держави, а не диктатором, на роль якого він ідеально підходить, тому лише з Ином та Путіним почуває себе комфортно. Це вам не канадський прем’єр чи німецька канцлерка".

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...