У Польщі буде вибух: Макрон прирівняв Качинського до таких ізгоїв, як Ле Пен та Путін

Кандидат в президенти Франції додав, що в країнах, де правлять ці політики, "щодня порушується особиста свобода".

Еммануель Макрон. Фото:Politico Europe

Кандидат на пост президента Франції Еммануель Макрон назвав голову партії "Право і справедливість" Ярослава Качиньського приятелем і союзником свого опонента - лідера "Національного фронту" Марін Ле Пен. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Радіо Польща.

Під час передвиборної зустрічі Макрон, виступаючи як поборник ідеалів єдиної Європи, заявив, що до представників вкрай правих сил поряд із Ле Пен можна також віднести президента Росії Володимира Путіна і прем'єра Угорщини Віктора Орбана.

"Ви знаєте приятелів і союзників Ле Пен. Це режими Орбана, Качиньського й Путіна. Їхнє правління не має нічого спільного з відкритою і вільною демократією", - заявив Макрон.

Він додав, що в країнах, де правлять ці політики, "щодня порушується особиста свобода".

Як відомо, другий тур президентських виборів у Франції відбудеться 7 травня. Згідно з останніми опитуваннями, за Еммануеля Макрона готові віддати свої голоси 60% виборців, за Марін Ле Пен - 40%.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...