У Польщі хочуть збудувати стіну на кордоні з Україною

Вартість будівництва такої стіни склала б приблизно 225 мільйонів злотих, тобто близько 55 мільйонів доларів.

Українсько-польський кордон. Фото: eurointegration.com.ua.

Представники «Національного руху», які потрапили до Сейму зі списку партії «Кукіз’15» переконують, що на польсько-українському кордоні необхідно поставити стіну, яка захищатиме від напливу нелегальних іммігрантів, передають Патріоти України з посиланням на ednist.info.

За їхніми підрахунками, вартість будівництва такої стіни склала б приблизно 225 мільйонів злотих, тобто близько 55 мільйонів доларів. Депутат партії «Кукіз’15» від «Національного руху» Сильвестер Хрущ повідомив у четвер на прес-конференції в Сеймі, що навесні, через польсько-український кордон, імовірно, відкриється коридор нелегальної міграції. Тому, на погляд депутата, «Польща повинна бути готовою поставити стіну проти хвилі біженців».

За повідомленнями польських та німецьких ЗМІ, створюється новий канал для нелегальної міграції. Після ущільнення угорсько-сербського кордону, новий маршрут мав би прямувати через Болгарію, Румунію, Західну Україну і Польщу.

У Німеччині затримали двох рочґсійських агентів, які планували теракт, щоб зірвати військову допомогу Україні

четвер, 18 квітень 2024, 14:40

Видання Der Spiegel, посилаючись на свої джерела у генпрокуратурі ФРГ, повідомило, що у Баварії викрили двох російських агентів, які вели спостереження за американськими базами на території Німеччини та планували диверсії на військово-транспортних шлях...

ВАКС конфіскував багатомільйонні активи експрезидента Мотор Січі Богуслаєва, арештованого за держзраду

четвер, 18 квітень 2024, 14:30

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про застосування санкції у вигляді стягнення активів колишнього президента заводу Мотор Січ В'ячеслава Богуслаєва та гендиректора російської компанії Борисфен Петра Кононенка. Про це пові...