У Путіна навчився? Трамп брутально обізвав Клінтон

Трамп назвав Клінтон шахрайкою відразу після теледебатів.

Дональд Трамп образив Хілларі Клінтон. Фото:www.capital.ua

Відоме видання The Guardian опублікувало на своїй сторінці в Facebook повідомлення про те, що після теледебатів Дональд Трамп почав ображати Хілларі Клінтон. Видання опублікувало повідомлення, в якому наводяться слова мільярдера, зазначають Патріоти України:

"Мені доводилося стримувати свої емоції на теледебатах, і мені дуже не хотілося бентежити Клінтон, але я спостерігав за нею і зрозумів, що вона застрягла в минулому. Протягом півтори години Хілларі Клінтон тему за темою захищала жахливий статус-кво. Потрібно позбутися від цієї шахраюватої жінки, і ми це зробимо. Клінтон - жінка-шахрай. Вона є дуже нечесною жінкою" - заявив Трамп.

Як стало відомо, після теледебатів глядачі присудили перемогу Хілларі Клінтон, хоча трохи пізніше на своїй сторінці в Twitter Трамп написав про те, що перемога залишилася за ним.

Багато ЗМІ уважно стежили за ходом дебатів і відзначили, що і Клінтон, і Трамп обдурили своїх виборців і брехали в прямому ефірі, надаючи неправдиві дані. Двом кандидатам належить битися на теледебатах ще два рази - 9 і 19 жовтня. Вибори президента Сполучених Штатів відбудуться в Америці 8 листопада. Поки що з невеликим відривом, згідно з опитуваннями, лідирує Клінтон.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...