"У рефрижераторах тепліше": Політолог пояснив, чому росіяни їдуть воювати на Донбас

Умови на сході України для росіян здаються куди привабливішими, чим в РФ.

Росіяни їдуть воювати проти України, оскільки українські умови їм здаються "царськими хоромами". Про це у своєму Facebook написав політолог Олексій Голобуцький, коментуючи вибух електростанції в Якутську (РФ), через що 300 000 місцевих жителів залишилися без світла, тепла і води, передають Патріоти України.

"У Якутську, РФ (півтора градуса широти до полярного кола, під ногами - вічна мерзлота, болото замерзле, фактично) вибухнула ДРЕС (держ.районная електростанція) - у місцевих бараках темно і холодно. 300 000 місцевих (тобто, тисяч 250 в Якутську і всі околиці) залишилися без світла, тепла і води", - пише він.

Незважаючи на розташування у золото та алмазодобувному районі, цілий Якутськ, фактично, складається зі "сталінських фанерних бараків", зазначає Голобуцький.

"На опалення йде прірва електрики, а через півгодини після виключення обігріву на стелі вже паморозь товстим шаром. Ну, зараз-то нічого, майже літо - до -5, сніг і північний вітер.

Загалом, ви розумієте, чому їм донецькі та луганські будиночки з унітазами в туалетах здаються царськими хоромами, і чого їх сюди тягне, незважаючи на те, що назад рефрижераторами їдуть ", - додав він.

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...