У Саакашвілі на антикорупційному форумі на Закарпатті помітили годинник за $ 11 тис., - ЗМІ

У той же час політик заявив, що зараз не час тринькати великі кошти, потрібно боротися з корупцією і розібратися з контрабандою на митниці.

Міхеїл Саакашвілі на антикорупційному форумі. Фото: Закарпатський кореспондент.

У одеського губернатора Міхеїла Саакашвілі на антикорупційному форумі на Закарпатті був помічений неймовірно дорогий годинник. Примірник з лімітованої серії "Ролекс Яхт Майстер" коштує близько 11 тисяч доларів, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що цей годинник розроблений для занять водними видами спорту і виконано в чорному кольорі з обробкою 18-каратним золотом, в діаметрі 40 міліметрів.

Це, втім, не найдорожчий варіант з великої колекції, яку Саакашвілі не раз із задоволенням демонстрував. Там є і "Омега", і ексклюзивний "Брайтлінг".

А якщо разом всі годинники одеського губернатора продати, то можна буде купити цілий острів в Тихому океані або, наприклад, підняти економіку Одеси.

Повідомляється, що під час зустрічі з закарпатської громадськістю політик заявив, що зараз не час тринькати великі кошти, потрібно боротися з корупцією і розібратися з контрабандою на митниці.

"Однак при цьому він поїхав від будівлі ректорату на розкішних авто далеко не бюджетних марок", - стверджують в ЗМІ.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...