У США почалася антиТрампівська кампанія: Сто знаменитостей виступили проти кандидата-республіканця

Компанія Apple, банкіри Уолл-стріт, відомі політики, світові знаменитості кіно і мистецтва закликають американців не підтримувати Дональда Трампа і «ненависницьку ідеологію, яку він представляє».

Дональд Трамп. Фото: zn.ua.

Понад 100 американських знаменитостей почали кампанію проти кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, передав напередодні портал Policy.Mic, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Сайт ознайомився з листом знаменитостей, в якому вони зобов'язуються скористатися своєю популярністю для нанесення поразки Трампу і «ненависницькій ідеології, яку він представляє».

Повідомляється, що серед підписантів листа знаменитостей значаться актори Марк Руффало, Олівія Уайлд, Джуліанна Мур, Мег Райан, режисер Майкл Манн, музикант Мобі і багато інших.

Примітно, що приблизно десять років тому також понад 100 представників різних американських IT-компаній виступили проти кандидатури Дональда Трампа в президенти країни, відкритий лист яких на цей рахунок було розміщено на блог-платформі Medium.

В кінці червня екс-глава Мінфіну США теж закликав республіканців не голосувати за Трампа.

Ще минулого місяця оголосила про відмову фінансувати Трампа компанія Apple.

У травні британське видання The Financial Times попередило, що президент США Трамп стане страшним кошмаром для світу.

Також в травні налякані дебілізмом Трампа банкіри Уолл-стріт підтримали Клінтон.

А в квітні багато відомих і впливових американських політиків-республіканців заявили, що Трамп - небажаний для партії кандидат.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...