У Сирії обстріляли з мінометів російське посольство: У МЗС РФ звинуватили США

Одна з мін вибухнула поблизу житлового комплексу дипломатичної місії в Дамаску.

У Сирії обстріляли із мінометів російське посольство. Фото: Reuters.

Посольство Росії у Дамаску 3 жовтня піддалося мінометному обстрілу. В результаті обстрілу одна із мін вибухнула на території посольства поблизу житлового комплексу, ще дві міни розірвалися поруч із посольством, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Пощастило і ніхто із співробітників нашого посольства не постраждав. Дипломатичному представництву завдано матеріальної шкоди", - йдеться у коментарі МЗС РФ.

"Розглядаємо обстріл російського посольства у Дамаску і як наслідок дій тих, хто, подібно до США і деяким їх союзникам, провокує продовження кровопролитного конфлікту в Сирії, заграючи із бойовиками і екстремістами різних мастей", - заявили у МЗС РФ.

Крім того, у Москві пообіцяли вживати всіх необхідних заходів "для усунення терористичної загрози, повернення миру і безпеки на сирійську землю".

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...