У Тбілісі підірвали авто соратника Саакашвілі, є жертви (фото, відео)

​В результаті вибуху постраждали водій і двоє перехожих

Фото:https://inforesist.org

У Тбілісі підірвали автомобіль одного з лідерів ЄНР Гіві Таргамадзе. Про це в ефірі телеканалу "Руставі 2" повідомив депутат Нугзар Циклаурі, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

За його інформацією, постраждали водій і двоє перехожих, стан яких досить важкий. В результаті вибуху значно пошкоджена задня частина автомобіля. На місці події мобілізовані патрульна і кримінальна поліції.

Таргамадзе розповів деталі події: "Я завернув на Колгоспну площу. Під час повороту спочатку я подумав, що стріляли спереду. Троє осіб перевезені в лікарню. Вони в набагато гіршому становищі, ніж я. Я був би радий, якби з іншими нічого не сталося. Вибуховий пристрій, імовірно, було закладено в задню частину автомашини, або за нами йшов хтось і натиснув на пульт", - заявив Таргамадзе.

За його словами, "всі дуже хотіли, щоб моя машина була на газі, але не так, і справді був вибух". "Обіцяю суспільству, що не те що не зупинюся, а з тим же завзяттям продовжу свою діяльність і завершимо 8 жовтня діяльність цієї влади", - заявив Таргамадзе.

Як відомо, раніше глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі підтвердив, що має намір повернутися у Грузію. Дружина Саакашвілі - Сандра Руловс, яка балотується у мажоритарні депутати - заявила, що вона "представляє свого чоловіка, який обов'язково у найближчі дні повернеться до Грузії". Парламентські вибори в Грузії відбудуться 8 жовтня.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...