У Трампа патова ситуація, - експерт про майбутню зустріч з Путіним

На зустрічі Трампа і Путіна можливі два сценарії розвитку переговорів. Але в Трампа патова ситуація. Що б президент США не робив - все буде гірше для нього самого. Таку думку висловив політичний експерт Сергій Постоловський, повідомляють Патріоти України.

По-перше, зазначає політолог, президент США може піти на певне зближення з главою Росії всупереч позиції Конгресу і навіть своїх радників.

"Трамп може почати відновлювати відносини з Путіним за рахунок того, що непрямо дасть певну надію російському лідеру, що про анексію Криму США забудуть. Це може спричинити великий скандал у США, ускладнить і так непрості відносини Трампа і Європи. Це може призвести до того, що і в Демократичній партії, і деякі представники Республіканської партії можуть підняти питання імпічменту", - вважає Постоловський.

До того ж, зауважує експерт, американського президента дуже критикують за домовленості з диктатором КНДР Кім Чен Ином. Американські ЗМІ вважають це блефом. За їхньою інформацією, північнокорейський диктатор продовжує реалізацію ядерної програми. Просто про це не афішується. І ці домовленості відбуваються не без участі Росії.

По-друге, розповідає фахівець, можливий інший варіант. Трамп продовжить лінію США про невизнання анексії Криму, і що всі санкції будуть зняті тільки тоді, коли Росія поверне Україні півострів.

"Якщо Трамп заявить, що США не визнають анексію Криму, то тоді він повинен піти на певні поступки по Донбасу. Приміром, надання ОРДЛО особливого статусу або участь дружніх до РФ країн у місії ООН – Білорусі, Казахстану, Вірменії. Можуть бути досягнуті поступки США щодо Сирії. Зокрема, послаблення тиску на режим Башара Асада. І тоді Росія отримає карт-бланш у Сирії. Але це теж не сподобається Конгресу і американському політичному істеблішменту", - вважає Сергій Постоловський.

Джерело: 24-й канал

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...