У ВР розпочався розгляд подань на зняття недоторканності з народних депутатів (онлайн-трансляція)

Генеральний прокурор України Юрій Луценко та керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький також прибули до сесійної зали парламенту.

Засідання ВР. Фото:скрін відеоЛуценко направив до парламенту подання на притягнення до кримінальної відповідальності депутатів Андрія Лозового, Олеся Довгого, Євгена Дейдея, Борислава Розенблата, Максима Полякова та Михайла Добкіна. Трансляцію засідання парламенту можна побачити на каналі ВР у Youtube, передають Патріоти України.

ВР відмовилась переносити розгляд усіх шістьох подань на зняття депутатської недоторканності, тому частину з них розглядають сьогодні. Генеральний прокурор України Юрій Луценко та керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький прибули до сесійної зали Верховної Ради. Вони розмістилися в суддівській ложі парламенту.

Парламент розпочав розгляд подань щодо зняття недоторканності з 5 народних депутатів. Голова Верховної Ради Андрій Парубій зазначив, що на одне подання буде відведено понад годину часу, й орієнтовно розгляд цих документів буде закінчено о 22:00.

Як стало відомо, сьогодні депутати вирішили продовжити пленарне засідання до завершення розгляду всіх п’яти подань.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...