У всьому винна "злочинна влада Порошенка": Тимошенко прокоментувала викриття журналістів стосовно фіктивних донорів "каси" ВО "Батьківщина"

Юлія Володимирівна звинуватила чинну владу і головного свого конкурента на виборах, що вимушена вдаватись до хитрощів аби її людей не посадили.

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що підприємці фінансують партію через інших осіб, щоб уникнути переслідування. Про це лідерка "Батьківщини" заявила в ефірі програми "Право на владу", відповідаючи на питання журналіста Дениса Бігуса стосовно розслідування щодо фіктивних донорів "Батьківщини", зазначають Патріоти України.

"Ми розібралися з цими фактами, і з'ясувалося, що ті підприємці-представники середнього класу, які хочуть сьогодні допомогти нам і перерахувати гроші, не можуть це зробити, тому що миттєво відкриваються кримінальні справи, знищуються ці підприємці.

І тому вони знаходять своїх родичів, які не під ударом, і намагаються через них зробити внески, які сьогодні допомагають нашій партії ", - розповіла Тимошенко.

За її словами, усі надходження на рахунок партій і витрати є публічними, і перебувають під контролем Національного агентства з питань запобігання корупції.

"НАЗК може перевірити кожну нашу копійку. Генпрокуратура, СБУ від нас не виходять. Ми за названими фактами отримали висновок НАЗК, в якому чітко визначено, що порушень у нас нема. Якби вони зараз знайшли у нас хоч одне порушення, вони поставили б питання про зняття мене з виборів", - підкреслила вона.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...