У Захарової істерика: Москва нахамила офіційному Лондону через порівняння ЧС-2018 у Росії з Олімпіадою Гітлера

Фашистська держава, котра маскується у власній пропаганді під антифашистів, традиційно дуже болісно реагує на правду.

В МЗС РФ заявили, що глава зовнішньополітичного відомства Великобританії Борис Джонсон, який порівняв ЧС-2018 в Росії з Олімпіадою у нацистській Німеччині, "отруєний отрутою ненависті і злоби, непрофесіоналізму і тому хамства". Про це на своїй сторінці у Facebook написала речниця МЗС РФ Марія Захарова, зазначають Патріоти України.

"Тепер немає ні найменших сумнівів, що всі дії Лондона в російському напрямку пов'язані з одним - створити образ ворога, придумавши для цього будь-які, навіть найабсурдніші підстави. Очевидний курс британських політиків на повноформатний бойкот ЧС з футболу в Росії. Але якою ціною? Ціною провокацій і образ, зіштовхування країн і народів, підриву міжнародного миру і стабільності?" - написала вона.
"Очевидно, що він (Джонсосн) отруєний отрутою ненависті і злоби, непрофесіоналізму і тому хамства. Страшно про це згадувати, але ця людина є представником політичного керівництва ядерної держави, яка несе особливу відповідальність за дії на міжнародній арені і збереження миру", - додала Захарова.
Нагадаємо, що глава МЗС Британії Борис Джонсон заявив, що президент Росії Володимир Путін буде прославляти себе на Чемпіонаті Світу з футболу цього літа таким же чином, як і Адольф Гітлер на Олімпійських Іграх у Берліні в 1936 році.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...