У зоні ураження і Сирія, і Іран: Пентагон готується до нового удару, підсилюючи свої сили у Перській затоці

Москва дуже переживає, що американці таки завдадуть ракетного удару по її союзнику Башару Асаду. Адже ефективно відповісти Пентагону росіяни не можуть, що вчергове підірве авторитет «наддержави» в очах її союзників та симпатиків у світі.
 Есмінець The Sullivans

Кілька днів тому США перекинули в Перську затоку ескадрений міноносець з керованою ракетною зброєю The Sullivans для здійснення удару по Сирії в разі повторення хімічної атаки, повідомляє російське прокремлівське ЗМІ Ріа Новини із посиланням на офіційного представника Міноборони РФ генерал-майора Ігоря Конашенкова, зазначають Патріоти України.

За словами Конашенкова, на борту есмінця знаходиться 56 крилатих ракет. Також повідомляється, що на авіабазу Ель-Удейд в Катарі був передислокований стратегічний бомбардувальник В-1В ВПС США з 24 крилатими ракетами повітря – поверхня AGM-158 JASSM.

Нагадаємо, раніше радник президента США з національної безпеки Джон Болтон попередив свого російського колегу Миколу Патрушева, що в разі застосування хімічної зброї режимом президента Сирії Башара Асада Вашингтон застосує більш сильні військові заходи, ніж в попередні рази.

США завдали два удари по Сирії у відповідь на застосування хімічної зброї сирійським режимом. У квітні 2017 року американська військові випустили 59 ракет типу Томагавк по сирійській авіабазі, яка використовувалася під час хімічної атаки проти жителів міста Хан-Шейхун. Через рік США, Великобританія і Франція завдали точкові удари по об'єктах з виробництва хімічної зброї в Сирії.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...