Убивство голови "Київобленерго": У поліції назвали основну версію


Основною версією нападу на керівника ПрАТ "Київобленерго" Івана Полив'яного наразі вважають пограбування з метою наживи. Про це заявив речник поліції Київської області Микола Жукович, передає "Укрінформ", повідомляють Патріоти України.

"Основна версія – пограбування з метою наживи. А інші версії ми з'ясовуємо. Можливо, конфлікт через те, що він був винен комусь гроші, можливо, пов'язано із службовою діяльністю. Усі ці версії ми будемо відпрацьовувати", – сказав Жукович.

Водночас речник поінформував, що дружина загиблого не зверталася до поліції із проханням про надання їй охорони.

Нагадаємо, у селі Білогородка Києво-Святошинського району 24 вересня в результаті нападу банди грабіжників загинув голова правління ПрАТ "Київобленерго" Іван Полив'яний. Група невідомих осіб проникла на подвір’я будинку через паркан. Спочатку вони напали на господаря, затягнули його до будинку, а там зв’язали чоловіка та його дружину.

Після цього нападники почали бити подружжя, вимагаючи зізнатися, де знаходиться сейф. Не отримавши інформації, зловмисники взяли близько 15 тисяч гривень, які знаходились на видному місці, зняли з жінки золоту каблучку, а господаря перетягнули до іншої кімнати. Після того, як жінка змогла звільнитися, вона викликала поліцію та швидку допомогу. Від отриманих травм чоловік помер.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...